Update: Publiek welkom op komende drie CrossCup-manches

Crs
Het Overlegcomité van vorige week vrijdag levert goed nieuws op voor de CrossCup. Vanaf 28 januari zijn toeschouwers namelijk opnieuw toegelaten op sportwedstrijden. De komende drie manches van de CrossCup kunnen daardoor telkens mét publiek plaatsvinden.

De beslissingen van het Overlegcomité van 21 januari hebben positieve gevolgen voor de drie resterende CrossCup-manches de komende maanden. Vanaf 28 januari is publiek namelijk opnieuw onbeperkt welkom bij sportwedstrijden in openlucht na de invoering van de coronabarometer, waarbij ‘code rood’ van kracht is. De deelnemers aan de CrossCup-manches in Diest en Hannuit op respectievelijk 13 en 20 februari én het BK veldlopen op 6 maart kunnen dus rekenen op de steun van toeschouwers.

Het Covid Safe Ticket blijft nodig om toegang te krijgen tot onze wedstrijdlocaties. Daarnaast is een mondmasker ook verplicht voor alle aanwezigen, op uitzondering van atleten die hun wedstrijd afwerken en opwarmen of uitlopen. Ondanks de nieuwe maatregelen raden we zowel de deelnemers als de toeschouwers aan om volgende gouden regels te hanteren: regelmatig handen wassen, afstand houden en thuis blijven in dien je ziek bent.

Deel dit bericht