Koop hier uw tickets voor het BK veldlopen

BKVELD
Met nog één CrossCup-manche voor de boeg wordt het op 6 maart uitkijken naar de slotmanche in Brussel, tevens het BK veldlopen. In tegenstelling tot vorig jaar zijn er volgende week zondag wél toeschouwers toegelaten. Tickets voor het BK veldlopen kunnen via de link onderaan het artikel aangekocht worden.

Na vijf spetterende manches van het 40ste CrossCup-seizoen komt het slot in zicht. Op 6 maart staat de slotmanche in het Park van Laken op de planning. Naast de eindzeges in de CrossCup worden ook de Belgische veldlooptitels verdeeld in de achtertuin van de koninklijke familie. Het wordt op het BK onder meer uitkijken naar een razendspannende ontknoping bij de senioren vrouwen met Mieke Gorissen, de uittredende Belgische kampioene en Lisa Rooms.

Bij de mannen maakt ook titelverdediger John Heymans zijn opwachting nadat hij eind oktober door een stressfractuur een kruis over zijn winterseizoen moest maken. Heymans zal nog niet meestrijden voor het podium. Die rol lijkt eerder weggelegd voor onder meer Soufiane Bouchikhi, Michael Somers en Nicolaï Saké. Op de korte cross zijn Pieter-Jan Hannes, Ruben Querinjean en Elise Vanderelst de grote namen. Kortom genoeg redenen om een ticket aan te schaffen om een wondermooie veldloopdag te beleven. Meer info over de tickets kan u hieronder terugvinden. Kinderen en jongeren geboren in 2006 of later krijgen gratis toegang.

Deel dit bericht