Jos Van Roy: ‘We slopen alle records’

josvanroy
De AA Drink CrossCup 2018-2019 zal de geschiedenisboeken ingaan als een recordeditie. Dat staat nu al vast. Op elke manche kwamen er gemiddeld 1700 deelnemers aan de start. Ook de persbelangstelling is opnieuw toegenomen. Organisator Jos Van Roy is daardoor een tevreden man.

“Zondag wordt het orgelpunt van een schitterende winter. We hebben alle records gesloopt. Ik kijk heel erg uit naar de slotmanche, waarin we pittige wedstrijden zullen zien. Nina Lauwaert is de naam bij uitstek om het te halen bij de vrouwen. Bij de mannen verwacht ik een duel tussen Lander Tijtgat en Isaac Kimeli, al wil ik Jeroen D’hoedt niet afschrjiven op het heuvelachtige parcours in het Park van Laken.”

“De terugkeer van Soufiane is ook bijzonder, aangezien we op die manier een zeer sterk bezette editie krijgen. Alleen onze marathonlopers Koen Naert en Bashir Abdi ontbreken, maar dat is logisch gezien hun marathonvoorbereiding. We hebben opnieuw hard gewerkt en zijn er absoluut voor beloond”, luidt het bij Van Roy.

Deel dit bericht